Hvad vi står for Historie Kalender Kontakt

Til forside <- Ophavsret

Udskriv Udskriv
   

Ophavsret

www.vallekilde-valgmenighed.dk er beskyttet efter Lov om Ophavsret. Det betyder, at billed- og tekstindhold kun er til privat- eller studiemæssig brug. Enhver form for kommerciel brug er forbudt.

Vallekilde valgmenighed stiller tekster, fotografier, grafik og informationer til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt private personer at printe enkelte kopier til privat brug. Det er også tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personlig brug for husstanden, - typisk ægtefælle eller børn jvf. ophavsretslovens § 12.

Enhver anden anvendelse, herunder reproduktion af billedmateriale, kræver skriftlig tilladelse fra Vallekilde Valgmenighed.

Links
Det er tilladt at linke til forsiden af vallekilde-valgmenighed.dk, såfremt det tydeligt fremgår, at vallekilde-valgmenighed.dk er en selvstændig hjemmeside. Linket må således ikke medføre, at vallekilde-valgmenighed.dk kommer til at optræde i et fremmed web-steds frame. Desuden er det ikke tilladt at knytte links til specifikke tekster og/eller billeder dybere inde på vallekilde-valgmenighed.dk, med mindre der er truffet skriftlig aftale med Vallekilde Valgmenighed.

Vallekilde Valgmenighed er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som vallekilde-valgmenighed.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Er du i tvivl om, hvad du må kopiere, linke til m.m., så kontakt vallekilde valgmenighed på telefon 5965 6580 eller skriv en email til:
mail@vallekilde-valgmenighed.dk

Til top

Til forside <- Ophavsret

Ophavsret www.vallekilde-valgmenighed.dk Privatlivspolitik I dag:

Valgmenighedspræst Janne Sulkjær, Triersvej 4, Vallekilde, 4534 Hørve | mob. 2365 6519 | email: mail@vallekilde-valgmenighed.dk
Valgmenigheden er medlem af: Grundtvigsk Forum | Foreningen af Grundtvigske Valg- & Frimenigheder